Agenda

Geen evenementen

Spring-TIME biedt diverse activiteiten voor werkers in de zorg. Er is de mogelijkheid om bijeenkomsten “op maat” te organiseren gericht op individuele of teamontwikkeling. Ook worden verdiepingsdagen georganiseerd met telkens een eigen thema maar altijd erop gericht het zicht op jezelf te versterken. Er kan worden ingeschreven bij de begeleider van voorkeur. Offerte op aanvraag.


Teamontwikkeling
Binnen teamontwikkeling zijn veel verschillende accenten te onderscheiden variërend van een nieuw team op een bekende werkplek tot een “oud” team dat staat voor nieuwe vraagstukken zoals bv zelfsturing.

Wat heb jij te bieden aan je team en wat biedt het team jou? Waarheen zijn jullie op weg? Leiden maar ook lijders binnen een team… en nu?”

Door: Lenny Carstens, Simone Maaswinkel en Peter van Hengel.
Op eigen locatie in overleg mogelijk.


Intervisie
Een bekend en beproefd concept om je uit te kunnen spreken en te luisteren.

“Luisteren of alleen maar horen? Spreken is één maar mag je ook wat zeggen en wat heb je dan te zeggen?”

Door: Simone Maaswinkel en Peter van Hengel.
Op eigen locatie in overleg mogelijk.


Persoonlijke begeleiding
Wat voegt jouw werk aan je leven toe en wat voeg jij toe op je werk? Waar ben je naar op weg? Hoe ga ik verder en wil ik nog wel verder? Wat is er over van mijn intenties? Wat voegt dit werk aan je leven toe en wat voeg jij toe op je werk? Waar ben je naar op weg?

Door: Simone Maaswinkel en Lenny Carstens.


Dagvoorzitter
Een dagvoorzitter moet het werkveld kennen, liefst uit eigen ervaring, is communicatief vaardig, correct, scherp, prikkelend maar ook verbindend. Peter van Hengel heeft ruime ervaring met groepen in de zorg, van patiënten tot verpleegkundigen en medici.

Door: Peter van Hengel.


Training Morele Oordeelsvorming
We hebben wetgeving, regels, beroepscodes, informele afspraken en toch komen er in onze zorg frequent situaties voor waarbij dit allemaal niet volstaat: er is een eigen  individueel oordeel nodig. Maar waar baseer je dat dan op en hoe weeg je alle factoren in een specifieke situatie op een manier die leidt tot een keuze? Dat is te leren op deze 1 daagse geaccrediteerde (ABAN) cursus.  De training wordt uitgevoerd in samenwerking met Governance & Integrity, een bekend organisatie adviesbureau op het gebied van integriteit. In overleg is de training op meerdere manieren mogelijk: individueel op een vastgestelde trainingsdag met open inschrijving, voor groepen of teams maar ook voor organisaties. Informatie via info@spring-time.nl of p.vanhengel@ GI-nederland.com

Door: Peter van Hengel.

Activiteiten: wat bieden wij?

Eerstvolgende cursusdag najaar 2020

X