Spring-Time is een samenwerkingsverband van zorgverleners, coaches en psychosynthetici. Middels workshops, meerdaagse cursussen en individuele begeleiding beoogt zij bij te dragen aan zelfbewuste, bevlogen en betrokken zorgverleners. Betrokken bij de ander vanuit een goed zicht op jezelf. Goede zorg begint bij jezelf!

Wie zijn wij

Simone Maaswinkel

Simone Maaswinkel is psychosyntheticus en verpleegkundige. Zij werkt al jarenlang op diverse plaatsen in de zorg en weet wat er leeft. “Ieder mens heeft zijn eigen historie en persoonlijk verhaal. Deze eigen geschiedenis is vaak bepalend voor waar een probleem ontstaat en hoe men daar mee omgaat. De persoonlijke benadering is dus essentieel, iets dat ik terugvind in beide vakgebieden”. Simone heeft ruime ervaring met teams d.m.v. coaching en intervisie, zij heeft een eigen praktijk voor persoonlijke begeleiding en verzorgt verdiepingsdagen.
Lees meer over Simone op haar LinkedIN profiel >>

Peter van Hengel

“Het leven beleven” is een motto wat ik met me meedraag. Zowel de pieken als de dalen horen bij het leven en dat echt voelen geeft een rijker bestaan wat niet betekent dat dit altijd makkelijk is. Er bestaat geen oneindige groei van welvaart, wel van bewustzijn, daar streef ik naar, zowel voor mezelf als voor de ander”. Peter werkt al 16 jaar als longarts maar is ook actief in onderwijs binnen de zorg en als medeorganisator van vele scholingsactiviteiten voor huisartsen en medisch specialisten. Peter ondersteunt ook collega’s na een ernstig medisch incident en begeleidt intervisie.
Lees meer over Peter op zijn LinkedIN profiel >>

Lenny Carsten

Lenny Carsten werkt al jaren als coach, psychosyntheticus en persoonlijk begeleider in de (semi-)publieke sector. Zij heeft een eigen praktijk, begeleidt teams en verzorgt verdiepingsdagen
binnen en buiten de zorg.
Lees meer over Lenny op haar LinkedIN profiel >>

Mark Hullegie

“Alleen ga je sneller, samen kom je verder”. Dit motto tekent Mark ten voeten uit: een bevlogen teamspeler, steeds op zoek naar verbinding tussen mensen bij verandering in werk. Wat kan er anders maar dan wel beter voor alle partijen? ” Ik ben pas tevreden als een mens en de organisatie een nieuw perspectief heeft. Op weg naar een cultuur van bevlogenheid en insluiten in plaats van uitsluiten”. Mark heeft gewerkt als leidinggevende bij Schiphol Group , is psychosyntheticus en begeleidt als zodanig teams, organisaties en bedrijven bij veranderingen. Hij heeft daarvoor het bedrijf Bevlogen Teams opgericht.
Lees meer over Mark op zijn LinkedIN profiel >>

X