Agenda

No Events on The List at This Time

Activiteiten: wat bieden wij?

Spring-TIME biedt diverse activiteiten voor werkers in de zorg. Er is de mogelijkheid om bijeenkomsten “op maat” te organiseren gericht op individuele of teamontwikkeling. Ook worden verdiepingsdagen georganiseerd met telkens een eigen thema maar altijd erop gericht het zicht op jezelf te versterken. Er kan worden ingeschreven bij de begeleider van voorkeur. Offerte op aanvraag.


Teamontwikkeling
Binnen teamontwikkeling zijn veel verschillende accenten te onderscheiden variërend van een nieuw team op een bekende werkplek tot een “oud” team dat staat voor nieuwe vraagstukken zoals bv zelfsturing.

Wat heb jij te bieden aan je team en wat biedt het team jou? Waarheen zijn jullie op weg? Leiden maar ook lijders binnen een team… en nu?”

Door: Lenny Carstens, Simone Maaswinkel en Peter van Hengel.
Op eigen locatie in overleg mogelijk.


Intervisie
Een bekend en beproefd concept om je uit te kunnen spreken en te luisteren.

“Luisteren of alleen maar horen? Spreken is één maar mag je ook wat zeggen en wat heb je dan te zeggen?”

Door: Simone Maaswinkel en Peter van Hengel.
Op eigen locatie in overleg mogelijk.


Persoonlijke begeleiding
Wat voegt jouw werk aan je leven toe en wat voeg jij toe op je werk? Waar ben je naar op weg? Hoe ga ik verder en wil ik nog wel verder? Wat is er over van mijn intenties? Wat voegt dit werk aan je leven toe en wat voeg jij toe op je werk? Waar ben je naar op weg?

Door: Simone Maaswinkel en Lenny Carstens.


Dagvoorzitter
Een dagvoorzitter moet het werkveld kennen, liefst uit eigen ervaring, is communicatief vaardig, correct, scherp, prikkelend maar ook verbindend. Peter van Hengel heeft ruime ervaring met groepen in de zorg, van patiënten tot verpleegkundigen en medici.

Door: Peter van Hengel.


Workshops, cursussen en verdiepingsdagen
Deze dagen hebben de intentie de zorgverlener dicht bij de oorspronkelijke intenties te brengen. Dit levert vaak emotie en gevoelens met een verbeterd zicht op de eigen actuele situatie. Geen cursus of workshop om een truc of rijtje te leren maar afdalen in je zelf waardoor soms weer keuzes gemaakt kunnen worden.

Door: Simone Maaswinkel, Lenny Carstens en Peter van Hengel.

Eerstvolgende cursusdag voorjaar 2020

X